Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Gratis Meditatie Workshops (Falun Gong), AmsterdamFalun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke zondag van 13.00h tot 14.30h terecht in het Westerpark van Amsterdam. Ook in het Oosterpark elke zaterdag en zondag van 10.00h tot 11.00h.

Voor meer info: hollandping@gmail.com of 06-26489214


Website:
Falun Dafa
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Gratis
Prijs:€ 0,00
Datum:08-08-2017
Gezien:15188
Geupdate:2 keer
Naam:Kayanne
Telefoon:06-3358 6359
Woonplaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:20-10-2016
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact