Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Echtscheiding praktijk Eindhoven

Wat kan ik voor je betekenen?

Als je hebt besloten te scheiden, komt er veel op je af. Er is verdriet en rouw vanwege het afscheid dat je gaat nemen van je huidige leven. Je moet samen met je toekomstige ex-partner tot een afwikkeling komen van allerlei praktische en financiŽle zaken. En tegelijk moet je je richten op een nieuwe toekomst, terwijl er nog veel onzekerheid is. Het is logisch dat dat een zware belasting is, en dat je daar best wat hulp bij kunt gebruiken. Het goed afwikkelen van een scheiding vereist het nodige uitzoekwerk:

Hoe zit het met het pensioen?
Wie neemt het huis en hypotheek over en hoe regel je dat?
Hoeveel alimentatie moet betaald worden?
Hoe zit het met het gezag over de kinderen?
Wie heeft recht op een verkregen erfenis?
Hoe stel je een ouderschapsplan op?
Wat zijn de fiscale consequenties van de scheiding?
etc. etc.
Ik kan jullie met al deze vragen helpen. Ik zal jullie inzicht verschaffen in jullie financiŽle en fiscale situatie en de consequenties van de scheiding. Daarbij zal ik de wettelijke kaders aangeven ten aanzien van de afspraken die jullie vast moeten leggen. Ik zal jullie ondersteunen in het maken van evenwichtige afspraken voor de toekomst. Balans staat daarbij centraal. Immers alles wat de ťťn meer heeft, heeft de ander minder! Ik zal er voor zorgen dat alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant, met - indien van toepassing - een ouderschapsplan. Op basis van dit convenant kan een rechter de echtscheiding uitspreken. Verder zal ik desgewenst ondersteuning bieden bij de belastingaangifte over het jaar van de scheiding.

Website:
www.echtscheidingpraktijk.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:14-05-2017
Gezien:8409
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:14-05-2017
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact