Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

SEO student doet goedkope zoekmachine optimalisati

SEO STUDENT DOET GOEDKOPE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE MET TOP RESULTATEN

WIlt u graag meer bezoekers op uw website krijgen? Ik kan er binnen 1 maand al voor zorgen dat u veel meer bezoekers krijgt op uw website door gericht linkbuilding te doen op advertenties websites, forums en social media websites.

Ik maak geen gebruik van startpagina’s en linkruil websites want die kunnen ervoor zorgen dat uw website een penalty krijgt en daardoor lager komt in de ranking van Google. Ik plaats voor u kwalitatief goede berichten online die ervoor zorgen dat Google de ranking van uw website verbeterd.

U ziet vanaf de eerste dag dat ik voor u aan de slag ga gelijk de resultaten van mijn werk in uw Google Analytics en Webmaster accounts.

Mijn uurtarief is €20 ex btw per maand en als ik nu voor 12 maanden aan de slag ga voor u krijgt u 50% korting en doe ik elke maand 10 uren werk voor u voor €10 ex btw per uur.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie en neem even vrijblijvend contact met mij op zodat ik u kan vertellen wat ik voor u kan betekenen.

(deze aanbieding is tijdelijk geldig)Website:
Webdesign Studenten
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 1,00
Datum:11-07-2017
Gezien:17081
Naam:Janine
Telefoon:030-320 0922
Woonplaats:Van Houten Industriepark 11
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:12-07-2016
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact