Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Thaise massage Tilburg - Hua Hin B.V.

HUA HIN SPA & WELLNESS TILBURG

In een omgeving met steeds meer oosterse accenten, hebt u de gelegenheid kennis te maken met de bijzondere Thaise cultuur van ontspanning, verzorging, speciale zorg , gastvrijheid en speciale warmte.

Wij doen dat met zorg, wij luisteren naar U en Uw lichaam.
Onze salon ligt op 7 minuten van de A58 en 12 minuten van de A65, aan de zuidrand van Tilburg. Vlakbij Oisterwijk, Goirle, Gilze en Rijen.

De massage salon is als eerste operationeel. Op termijn zullen wij diensten verzorgen als acupunctuur, speciale gezichtsbehandelingen en de verzorging en opmaak van handen en voeten. Wij helpen U om te beslissen bij het kopen van speciale oliŽn en andere producten om Uw lichaam te verzorgen, speciale zorg bij het tot rust brengen van Uw lichaam in dit drukke leven.

Als U bij ons komt voor massage selecteerden wij de juiste olie en serveren wij een speciale kruidenthee om het effect van ontspanning te versterken.
Om totale ontspanning te realiseren en Uw lichaam in een langduriger ontspanning te houden, verkopen wij ook producten om Uw lichaam thuis te verzorgen. Naast de traditionele massages, zijn wij ( gediplomeerd ) gespecialiseerd in Aroma-therapie massages en Hotstone massages en kruidenstempel behandelingen. De speciale OliŽn voor de Aroma therapie hebben wij op voorraad.

Website:
www.huahin-spa.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:15-07-2017
Gezien:16584
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:15-07-2017
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact