Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Flavortech

Over ons

Welkom op Esmokeflavours.com. In onze webwinkel vindt u een ruime keus aan e-liquids en e-sigaretten. Wij hebben bijna alles op het gebied van elektronisch roken en bieden alleen de beste kwaliteit e-liquids. Wij kopen onze e-liquids altijd rechtstreeks bij de fabrikant. Daardoor bent u gegarandeerd van de beste prijs en natuurlijk koopt u altijd de originele merkartikelen met de daaraan verbonden kwaliteit. U kunt ons altijd vragen stellen over de productie van onze e-liquidfabrikanten wij proberen uw vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij hebben een zeer groot assortiment e-sigaretten en e-liquids.

Advies bij de aankoop van uw e-liquid of elektronische sigaret
Door de razendsnelle ontwikkelingen zijn er altijd wel nieuwtjes te melden rondom het elektronisch roken. We staan u daarom graag persoonlijk te woord voor een advies op maat. Onze producten kunnen nicotine bevatten, u kunt deze keuze maken in onze webwinkel, kiest u voor e-liquid met wel nicotine dan heeft u de keuze uit verschillende mg. De esigaret is bedoeld als een alternatief voor rokers en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar. Elektronisch roken (ook wel 'dampen') en het gebruik van eliquids zijn een alternatief voor het roken van een klassieke sigaret. Eliquid kan nicotine bevatten, dat is een keuze van de gebruiker. Nicotine is een sterk verslavende stof en is schadelijk voor o.m. hart -en bloedvaten. Het gebruik van nicotine wordt daarom sterk afgeraden voor niet-rokers, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, diabetes patiŽnten, mensen met een verhoogde bloeddruk of hart -en/of vaatproblemen.

Een elektronische sigaret bestaat uit elektronica en bevat batterijen. Sommige batterijen kunnen schade veroorzaken bij onbehoorlijk gebruik. Laat de batterijen niet onbeheerd achter in de laders en gebruik de meegeleverde laders bij het product. Mocht deze bij sommige los worden verkocht let dan goed op de kwaliteit en koop uw laders bij gespecialiseerde/erkende bedrijven/merken. Laat de e-sigaret niet in de auto achter in verband met gevaar op oververhitting. Zet de batterij uit indien u de e-sigaret in uw tas of jaszak stopt.

Waarom kiezen voor EsmokeFlavours.com?

Zoals u ziet gaat onze service heel ver, we hebben een zeer groot assortiment die we leveren uit onze eigen voorraad en verzenden deze producten ook nog eens gratis! Te mooi om waar te zijn, zou u denken... Gelukkig maken wij gebruik van KiyOh een onafhankelijke beoordelingswebsite waar onze klanten een review kunnen plaatsen nadat ze de bestelling thuis hebben ontvangen, lees ze gerust eens door en zie wat klanten van ons vinden.

Website:
Esmokeflavors
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Zie omschrijving.
Prijs:€ 0,00
Datum:05-10-2017
Gezien:781
Naam:Sten
Telefoon:
Woonplaats:Leiden
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:16-05-2017
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact