Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Goed gelegen multifunctionele bedrijfsruimte te hu

Multifunctionele bedrijfsruimte in het hart van de Antwerpse haven geschikt voor praktisch alle doeleinden te huur.

De totale oppervlakte bedraagt ongeveer een 1000m2 die kunnen worden opgesplitst in zelfstandige units voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten.

Optioneel behoort een aangrenzend magazijn voor opslag tot de mogelijkheden.

Deze bedrijfsruimte is uiterst geschikt voor alle types havenbedrijven, call centers, import/export firma's etc.... en gelegen bij het op en afrittencomplex Luithagen. Ideale en zeer goed zichtbare ligging voor uw huidig en toekomstig cliŽnteel en sinds onlangs ook bereikbaar met de tram.

De bedrijfsruimte wordt instapklaar en gemeubeld voorgesteld. Natuurlijk staan wij open voor alle mogelijke aanpassingen en eventuele suggesties want meer formules behoren tot de mogelijkheden !!!

Hebt U een bepaald projekt of een bestemming voor deze bedrijfsruimte voor ogen aarzel dan niet om ons te contacteren, wij denken graag met U mee !!!

Bekijk ook eens onze website !!!

Tel : +32(0)3.541.41.16

Website:
KSL Warehousing
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:28-11-2017
Gezien:947
Naam:KSL Warehousing
Telefoon:+3235414116
Woonplaats:Antwerpen
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:28-11-2017
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact