Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Prijzen flink verlaagd!

Elke week hebben we een aantal artikelen in de aanbiedingen. Waar u soms kortingen vind van meer dan 30%. Ook kunt u onze facebook pagina liken, daar houden we ook zeer leuke acties. Gewoon op fb de bedrijfsnaam op zoeken en dan kleine letters aan elkaar vast.
Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief we proberen ook daar wekelijks leuke kortingen te geven. Als u een bestelling heeft geplaats en een reviews heeft achter gelaten krijgt u ook nog eens een kortingscode. Er worden dus op verschillende manieren vele kortingen gegeven, wat voor u het heel leuk en interessant maakt. Wij zijn nog met de website bezig met up daten, staat er iets niet in en je wilt weten dat het gaat komen, neem dan gerust contact op en wij gaan ons best doen om het product op te nemen.
Bij ons staat de klant hoog in vaandel en wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Wij wensen u veel winkel plezier.
Coska Anna


Website:
coska-anna
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:13-06-2018
Gezien:1691
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:13-06-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact