Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Gegalvaniseerde landhekken van Hardeman

Ze zijn een begrip in het buitengebied: de landhekken gegalvaniseerd van Hardeman Hekken. De ijzeren landhekken vindt u door heel Nederland. Dankzij de duurzame en stevige stalen hekken, staat vee altijd op een veilige plek in de wei. Het eenvoudige ontwerp met de holle buizen zorgt ervoor dat het hek licht en tegelijkertijd sterk is. Hardeman Hekken biedt twee soorten gegalvaniseerde landhekken aan: u kunt bij ons een weidehek voor grootvee of kleinvee vinden.

Wilt u een grootveehek of een kleinveehek kopen? Denk dan ook aan de bijbehorende benodigheden voor de montage. Bijvoorbeeld een tuimelsluiting of de hang- en sluitpalen. De ijzeren landhekken worden standaard geleverd met twee duimen en een sluitoog voor een ophanging aan houten palen.

Voor eventueel maatwerk of aanpassingen aan de landhekken gegalvaniseerd, kunt u contact opnemen met het verkoopteam voor de mogelijkheden en prijzen.

Website:
Gegalvaniseerde landhekken Hardemanhekken.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Zie omschrijving.
Prijs:€ 0,00
Datum:11-07-2018
Gezien:1346
Naam:Harm Hardeman
Telefoon:
Woonplaats:Veenendaal
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:11-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact