Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Tijdelijke Opslag: 100% garantie, veilig en snel

Uw spullen worden door professionele verhuizers naar de opslagplaats gebracht
Met tijdelijke opslag van Verhuisbedrijf Utrecht hoeft u niets meer te doen. We halen uw spullen namelijk op met onze professionele verhuiswagen, laden alle spullen zelf in, en brengen vervolgens de spullen naar de opslagbox.
Wilt u de spullen weer terug? Dan maken we een afspraak en brengen we al uw spullen veilig naar het door u opgegeven adres.
Hoe werkt tijdelijke opslag bij VBU?
Gebruikmaken van de tijdelijke opslag van VBU is simpel. U hoeft namelijk helemaal niets zelf te doen. Al zullen we geen nee zeggen tegen een heerlijk kopje koffie.
Het opslagproces voor uw inboedel bestaat uit vier stappen:
1: VBU komt naar u toe
We komen eerst met onze verhuiswagen naar u toe. Alle huizen, appartementen en bedrijfslocaties in Nederland zijn voor ons bereikbaar.
2: Ervaren verhuizers laden alles in
Gediplomeerde verhuizers zetten al uw spullen veilig in de verhuiswagen. Wij weten precies hoe we snel en veilig alle spullen in de verhuiswagen moeten zetten.
Het verplaatsen van uw spullen doen we met professionele verhuismaterialen zoals opslagdekens, meubelrollers, wikkelfolie en noppenfolie. Dit verkleint de kans op een ongeluk of beschadiging.
3: Uw opslagbox in een veilige opslagruimte
De verhuizers brengen alle spullen naar de tijdelijke opslagruimte van Verhuisbedrijf Utrecht. Dit scheelt u een aantal ritjes naar de opslagruimte en u hoeft dus ook geen verhuiswagen te huren.
De opslagruimte is zeer goed beveiligd. Uw persoonlijke oplsagbox is voorzien van een eigen slot. Er is 24/7 cameratoezicht (met opname) aanwezig zodat we altijd alles goed in de gaten houden. Het pand is ook goed beveiligd met zowel een brandalarm als inbraakalarm.
Daarnaast krijgt u altijd een verwarmde droge opslagbox. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw spullen beschadigen door vocht of schimmel.
4: Al uw spullen naar de afgesproken locatie
Wanneer u uw spullen weer terug wilt hebben neemt u contact met ons op. Van tevoren wordt er een datum ingepland waarop we de spullen weer naar u toebrengen. Dit kan op hetzelfde adres zijn, maar een nieuw adres is ook mogelijk (bijvoorbeeld voor een verhuizing). Ook dan laden onze professionele verhuizers alle spullen weer netjes uit de verhuiswagen.


Website:
Tijdelijke opslag van Verhuisbedrijf Utrecht
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:04-06-2019
Gezien:4943
Geupdate:2 keer
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:27-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact