Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Het verhuisbedrijf om voordelig te verhuizen naar

Het verhuisbedrijf om voordelig te verhuizen naar Leiden
Gaat u binnenkort in of naar het bruisende Leiden verhuizen?
StudentVerhuizers is het verhuisbedrijf dat u de verhuiszorgen uit handen neemt, door uw inboedel veilig en voordelig te verhuizen naar of binnen Leiden.
Zoals onze naam al doet vermoeden, werken we samen met leergierige studenten. Deze studenten worden door onze ervaren verhuis experts opgeleid tot echte verhuishelden.

Waarom kiezen voor StudentVerhuizers

Wij zijn niet alleen het voordeligste verhuisbedrijf op de Nederlandse verhuismarkt, maar leveren ook zeer professionele kwaliteit. Door de inzet van streng geselecteerde studenten in combinatie met ervaren verhuizers, kunt u de kwaliteit van een erkend verhuisbedrijf verwachten tegen het tarief van een low budget verhuisservice.
Dankzij een ruim wagenpark kan onze studenten verhuisservice ruim 100 klanten per week van dienst zijn. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal, u moet denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden Ún rolmaterialen als steekwagens en verhuishondjes. Op aanvraag kunt u ook een katrol of verhuislift inschakelen. Wij zijn u graag zeven dagen van de week van dienst zonder hogere tarieven of weekendtoeslagen.


Website:
studentverhuizers
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:31-08-2018
Gezien:6432
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:16-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact