Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Opstalverzekeringen vergelijken bij Verzekering.nl

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzekert u uw huis en bijgebouwen zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan bij schade. De meeste mensen sluiten bij aankoop van een woning een opstalverzekering af en kijken er daarna niet of nauwelijks meer naar om. Maar verzekeraars kunnen hun voorwaarden en premies aanpassen, waardoor uw opstalverzekering verandert.

Vergelijk opstalverzekeringen en bekijk of er een verzekering is die beter bij uw woonsituatie aansluit. Het maken van een vergelijking loont overigens ook wanneer u voor het eerst een opstalverzekering af wilt sluiten.

Een opstalverzekering is een verzekering die de schade aan uw woning dekt ten gevolge van brand, storm en inbraak. Deze verzekering heet ook wel een woonhuisverzekering. Bij deze verzekering is zowel uw woonhuis verzekerd als alle ontroerende goederen die bij de woning horen zoals bijvoorbeeld leidingen, centrale verwarming, sanitair, schuurtjes en dergelijke. Dit zijn dus voorwerpen die nagelvast aan de woning zitten. Schade die u met opzet hebt veroorzaakt worden niet vergoed door de verzekeraar en ook in oorlogssituaties of overstromingen wordt niets vergoed.

Een opstalverzekering vergelijken doe u snel via verzekering.nl. Klik op onderstaande link om direct

Website:
opstalverzekeringen te vergelijken en afsluiten
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:12-09-2018
Gezien:4565
Naam:Nima Allameh-Zadeh
Telefoon:
Woonplaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:30-03-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact