Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Dranghekken kopen met snelle levering?

Wanneer je voor 14:00 besteld, worden de hekken binnen twee werkdagen bezorgd. Heb je de hekken morgen al nodig? Dan kun je ze ook op komen halen in Veenendaal, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het verkoopteam voor de mogelijkheden.

De dranghekken van Hardeman zijn stevig en gemakkelijk te verplaatsen. Door de ogen en haken aan de buitenkant, zijn de hekken gemakkelijk aan elkaar vast te zetten. Zo verstevigen de dranghekken elkaar en garanderen ze veiligheid. Dranghekken worden vaak voor korte duur gebruikt. Daarom is het van belang dat de hekken licht en makkelijk te verplaatsen zijn. Het hek met 9 spijlen weegt slechts 11,5 kilo, het hek met 19 spijlen weegt 19 kilo. Zo weet u zeker dat het neerzetten en het opruimen van de hekken een haalbare klus is.

Klik op onderstaande link om de dranghekken die wij leveren te bekijken.

Website:
Dranghekken van Hardemanhekken.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Zie omschrijving.
Prijs:€ 0,00
Datum:14-09-2018
Gezien:3235
Naam:Harm Hardeman
Telefoon:
Woonplaats:Veenendaal
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:11-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact