Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Heren t-shirt bestellen

Slaterstore t-shirts Ė Designed to fit

Slater is in 1988 begonnen met het Amerikaanse T-shirt. Dit witte T-shirt met een ruime rechte pasvorm en hoge boord heeft halverwege de 20ste eeuw roem verworven als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. De Slater Basic was geboren en werd een must-have voor iedere man.

Al snel werd de collectie uitgebreid en inmiddels zijn er 18 verschillende modellen in onze NOS (Never Out of Stock) collectie opgenomen die verkrijgbaar zijn in de basis kleuren wit, zwart & navy.

Slater is meegegroeid met de tijd en produceert alleen het beste van het beste. Alle T-shirts worden gemaakt in onze eigen fabriek die BSCI (Business Social Compliance Initiative) is gecertificeerd.
De T-shirts worden gemaakt van BCI (Best Cotton Initiative) garens, in huis gebreid en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).

Wij garanderen 12 maanden per jaar de allerbeste kwaliteit.

Doordat ieder deel van de bedrijfskolom in eigen beheer plaats vindt levert Slater tegen commerciŽle winkelverkoopprijzen topproducten met aantrekkelijke marges voor de detaillist. Bestellingen worden altijd binnen 24u geleverd. Slater geeft een winkeldisplay in bruikleen (kosteloos) die een hoge omzetsnelheid genereert en slecht 0,5m2 winkeloppervlakte in beslag neemt. Er is geen voorraad risico en er zijn geen afprijzingen. Startmarge is eindmarge!

De organisatie achter Slater produceert al sinds jaar en dag voor meerdere bekende merken en winkelketens in Europa.

Slater is verkrijgbaar in West-Europa en een belangrijke speler in de Basics wereld.

Website:
Slaterstore.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:01-10-2018
Gezien:775
Naam:Mick
Telefoon:
Woonplaats:Leiden
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:13-09-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact