Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Professionele verhuizing voor senioren

Senioren verhuizen gaat net iets anders in vergelijking met het verhuizen van jongere particulieren

Ze kunnen tijdens de verhuizing meestal minder uitvoeren door fysieke ongemakken. Dit zorgt daarom voor meer verhuisstress.Senioren hebben hierdoor soms iets andere wensen en dat verdient uiteraard een speciale aanpak.Verhuisbedrijf Utrecht heeft veel ervaring met het helpen verhuizen van senioren en doet dit voor de beste prijs.

Een verhuisbedrijf die denkt aan uw tijd en alleen verhuist wanneer het u uitkomt. Dat is niet iets wat vaak voorkomt.

Verhuisbedrijf Utrecht snapt dat tijd schaars is en verhuist alleen op een moment dat het u daadwerkelijk schikt. We verzorgen 365 dagen per jaar een verhuizing voor senioren. Dit doen we zowel overdag als s avonds.

Binnen 24 uur een gratis verhuisofferte
Vraag direct een gratis verhuisofferte aan en binnen 24 uur ontvangt u via e-mail een scherpe offerte voor een verhuizing.

Heeft u geen e-mailadres of wilt u eerst meer informatie over een seniorenverhuizing? Bel dan naar 030 205 4444 voor alle informatie over onze verhuisdiensten.

Website:
Professioneel verhuizen voor senioren
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:07-01-2019
Gezien:437
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:27-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact