Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Anti zweet ondergoed kopen bij thermokleding.nl

Het is onmogelijk om te voorkomen dat je gaat zweten. Iedereen zweet. Ook als je niets doet. Wel kan anti zweet ondergoed je helpen om je huid langer droog te houden waardoor je langer een fris gevoel hebt. Het zweet komt in het zweetondergoed terecht (je huid wordt dus droger) en van daaruit kan het verdampen door middel van ventilatie of wegtrekken in andere kleding.

Helaas bestaat er geen ondergoed dat voorkomt dat je zweet, maar het kan je leven wel plezieriger maken.

Thermowear is al jaren de ondergoed specialist als het aankomt om ademend en technische onderkleding. We hebben door de jaren heen al van alles getest en van meer merken dan we online hebben staan. Het overzicht anti zweet ondergoed dat je bij Thermowear kan bestellen wordt snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit.

Klik op onderstaande link om ons assortiment aan anti zweet ondergoed te bekijken.


Website:
anti zweet ondergoed
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Zie omschrijving.
Prijs:€ 0,00
Datum:09-04-2019
Gezien:870
Naam:Daniel van den Hoek
Telefoon:
Woonplaats:Nieuwveen
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:18-03-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact