Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

EMDR Cursus

De erkende cursus EMDR bestaat, naast de noodzakelijke theorie, vooral uit intensieve praktijk gerichte trainingen. Je leert:

- wanneer je EMDR als interventie in kunt zetten en wanneer je dit beter niet kunt doen (contra indicatie).
- te desensitiseren middels visuele, auditieve en kinesthetische stimuli.
- te associŽren in de herbeleving.
- te dissociŽren van de herbeleving.
- te ankeren.
- negatieve en positieve cognitieve domeinen in te zetten.
Dit volgens een veelvuldig bewezen protocol. De praktijkoefeningen worden in 'chunks' aangeboden. Daarbij onderga je zelf de verschillende technieken als coachee, zodat je kunt ervaren hoe het werkt. Uiteraard ga je ook als behandelaar aan de slag. Op dag 3 van deze praktijk gerichte cursus ben je in staat om een volledige EMDR sessie uit te voeren volgens protocol.

Na circa 4 weken volgt er een terugkomdag. Op deze dag bespreken we plenair de casussen van de deelnemers en ontvang je het erkende certificaat EMDR.

Website:
Takeoffsupport
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 0,00
Datum:11-07-2019
Gezien:1317
Naam:EMDR-Cursus
Telefoon:06 20 34 21 30
Woonplaats:Rijswijk
Provincie:Noord-Brabant
Actief vanaf:11-07-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact