Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Vintage platinum Art Deco ring met Diamant

Een prachtige vintage platinum ring met prachtige diamantjes, nu te bekijken en te passen in onze winkel of direct te bestellen op onze site www.adin.be

Adin beschikt over een uitgebreide collectie ringen in alle antieke, vintage en retro stijlen. Waaronder uit de 18de Eeuw, de Art Deco, de Art Nouveau, de Victoriaanse, de Belle epoque of Edwardiaanse periode.

Adin is expert goudhandelaar en wordt door veel juweliers aanbevolen als betrouwbaar adres waar u uw verlovingsringen maar ook oude gouden juwelen en oude gouden sieraden kunt kopen.

Mail ons op info@adin.be als u vragen heeft, u kunt ons ook bereiken per telefoon op 00 32 3 2136500. U kunt ons ook bezoeken in onze winkel te Antwerpen, Vestingstraat 16, 2018, maak het liefst eerst een afspraak om wachten te voorkomen.

Wij repareren en kopen ook uw sieraden, kijk voor meer informatie over onze diensten op onze website

Website:
Antique jewelery
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:23-10-2019
Gezien:836
Geupdate:3 keer
Naam:Adin
Telefoon:0032 03 213 65
Woonplaats:Belgiƫ
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:02-07-2010
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact