Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Hoogste prijs voor parelsnoeren en sieraden

Inkoop parels en kralen, maar ook sieraden met parels of edelstenen, inkoop juwelen,stenen, kralen (zelfs kapot, gebarsten of beschadigd).

U zult verbaasd staan wat het nog allemaal kan opbrengen!

Adin is expert antiek-juwelier en wordt door veel juweliers aanbevolen als betrouwbaar adres waar u uw antieke juwelen kunt verkopen voor cash geld. Hoge prijs en discretie verzekerd

Bezorg ons een aantal foto’s van uw kralen, ruwe mineralen, edelstenen of sieraden op het e-mail adres info@adin.be en wij contacteren met de verdere informatie.

Adin betaald het meest! Adin betaald het meest voor grote diamant en oude antieke sieraden en juwelen. Wij hebben een uitgebreide kennis over de marktwaarde van de verschillende periodes en stijlen van sieraden en juwelen. Adin heeft de middelen en de interesse om de meest belangrijke oude antieke sieraden, juwelen, diamant, edelstenen, en massief zilverwerk te kopen. Contacteer ons en kijk hoe u door onze ervaring de opbrengst kunt optimaliseren van uw ongewenste sieraden, juwelen, edelstenen, horloges (zak- en polshorloges) en/of massief zilverwerk.

U kunt ons altijd bereiken per e-mail of tijdens de kantooruren op het nr. 03 213 6500.

Meer informatie over onze winkel, juwelen en diensten kijk eens op www.adin.be


Website:
Antique jewelery
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:12-03-2020
Gezien:1972
Geupdate:3 keer
Naam:Adin
Telefoon:0032 03 213 65
Woonplaats:België
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:02-07-2010
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact