Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Weidehekken van gegalvaniseerd staal

De weidehekken gegalvaniseerd van Hardeman zijn een begrip in het buitengebied. In de agrarische sector zijn de hekken niet meer weg te denken. De stevige stalen veehekken worden gemaakt sinds 1970 in eigen fabriek. En na 50 jaar vertrouwen onze klanten nog steeds op de gegalvaniseerde hekken van Hardeman.

Afmetingen van de gegalvaniseerde weidehekken
De stalen weidehekken produceren wij in veel verschillende lengtematen. Te beginnen bij een breedte van 1 meter tot aan 6 meter breed. Het weidehek 4 meter en het weidehek 5 meter zijn veel gekochte veehekken die gebruikt worden in weilanden. De stalen hekken worden vaak ook gecombineerd met een wandelpoort. Dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door het smalste hek van 1 of 1,5 meter te combineren met een weidehek gegalvaniseerd van bijvoorbeeld 4, 5 of 6 meter breed.


Website:
Weidehekken van Hardeman Hekken
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:01-10-2019
Gezien:1399
Geupdate:1 keer
Naam:Harm Hardeman
Telefoon:
Woonplaats:Veenendaal
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:11-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact