Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Sneller alarmeren met BHV oproepsysteem

Met het BHV oproepsysteem van MultiBel bent u direct in staat een grote groep personen op te roepen. Om de BHV op te roepen gebruiken wij meerdere communicatiekanalen: een app, spraakberichten via de telefoon, e-mail en SMS. Door de inzet van het oproepsysteem zult u beter en sneller in staat zijn te communiceren met de juiste personen.

Een ontruiming voor een uitslaande brand vergt een andere aanpak dan een hartstilstand van een medewerker. Een ding hebben ze gemeen: een goed automatisch BHV oproepsysteem spaart tijd en beperkt de schade. De juiste mensen zijn meteen op de hoogte, in staat met elkaar te communiceren en vervolgacties in gang te zetten. Gebruik ons BHV oproepsysteem om de bedrijfshulpverleners direct te instrueren.

Website:
BHV oproepsysteem van Multibel BV
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 0,00
Datum:27-07-2020
Gezien:2418
Geupdate:2 keer
Naam:Olivier Nieland
Telefoon:
Woonplaats:'s Hertogenbosch
Provincie:Noord-Brabant
Actief vanaf:29-03-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact