Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Onderhoud en reparatie sloepen en boten

Het wordt steeds drukker op het water en helaas gebeurt het nog steeds; uw boot lag te strak afgemeerd, u was de stootkussens vergeten of iemand is veel te hard langs gevaren en uw boot heeft schade opgelopen. Of erger nog; er is sprake van een aanvaring geweest.

In samenwerking met uw verzekeraar inventariseren wij de schade en kunnen deze voor uw verhelpen. Bij ons bent u aan het juiste adres en geen zorgen; wij reparen alleen in overleg zodat u vooraf precies weet wat de kosten zullen zijn.

Na de reparatie kunt u weer veilig en zonder zorgen het water op.

Website:
Onderhoud en reparatie sloepen en boten
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:01-10-2019
Gezien:2016
Geupdate:2 keer
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:22-10-2016
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact