Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Bouwhekken bij Hardemanhekken.nl

Bouwhekken kopen die stevig zijn en een licht gewicht hebben? De verzinkte bouwhekken van Hardeman Hekken zijn dan de perfecte bouwhekken die u goedkoop nieuw kan aanschaffen. De bouwhekken zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld een grootschalige verbouwing om het bouwterrein veilig af te schermen. Zo voorkomt u dat ongewenste bezoekers u storen tijdens de bouwwerkzaamheden of ‘s nachts inbreken. Ook bevorderen bouwhekken de veiligheid, doordat gevaarlijke gedeelten gemakkelijk compleet af te sluiten zijn.

Bouwhekken kopen kunt u het best voor 14:00 doen. Wij zorgen dat u de hekken dan binnen 2 werkdagen thuisbezorgd krijgt. Wilt u de hekken liever nog sneller in huis? U kunt ze ook morgen op komen halen in Veenendaal. Neem daarvoor contact op met ons verkoopteam.

Website:
Klik hieronder om bouwhekken te bestellen
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:29-11-2019
Gezien:1018
Naam:Harm Hardeman
Telefoon:
Woonplaats:Veenendaal
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:11-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact