Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Alternatief semafoon Multibel

MultiBel biedt een hedendaags alternatief voor traditionele pager / semafoon / precom systemen. U bent in staat tien, honderden of duizenden mensen tegelijk te alarmeren. In vergelijking met een semafoon systeem alarmeert MultiBel effectiever en beperkt de schade.

Klanten kiezen sinds 20 jaar voor ons vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem. Tevens wordt MultiBel vaak als opvolger gekozen omdat het geen hardware investeringen vereist. MultiBel draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert. MultiBel biedt u een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,95%.

Steeds minder organisaties kiezen voor een traditionele pager / semafoon / precom, waarom? Er zijn tegenwoordig slimmere oplossingen dan semafonie. De alternatieven bevatten meer functies, meer gebruiksgemak, minder kosten en minder gedoe. MultiBel maakt gebruik van bestaande hardware als smartphones, vaste telefoons, computers. Dit is zo betrouwbaar dat MultiBel ook ingezet kan worden als NEN gecertificeerde ontruimingsinstallatie voor de zorg en ziekenhuizen.

Klik op onderstaande link voor meer info.

Website:
https://www.multibel.eu/nl/semafoon/
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:18-05-2020
Gezien:651
Naam:Olivier Nieland
Telefoon:
Woonplaats:'s Hertogenbosch
Provincie:Noord-Brabant
Actief vanaf:29-03-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact