Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

1470nm EVLT chirurgische diodelaser

OMSCHRIJVING
S1-K12 1470nm 2-KG lasersysteem voor EVLT, het symbool van klein, slim en veiligheid.

Het is een kleine, intelligente chirurgische laser die speciaal is ontworpen voor EVLT, tot 12 W, die kan voldoen aan alle vereisten voor EVLT-chirurgie. De geavanceerde ontwikkelingsmogelijkheden van het Pioon-team hebben de S1 een ultracompacte behuizing gegeven - met een gewicht van slechts 2 kg! Uitgerust met een gepatenteerd intelligent laser-systeem, kan het artsen de beste operatie-ervaring bieden. Met zijn unieke en voortreffelijke uiterlijk, kleine en draagbare vorm en handige draagbaarheid, wordt het een prachtige landschapslijn in de operatiekamer.

Superieure cellulaire wateropname geeft een golflengte van 1470 nm geavanceerde aderablatie-resultaten bij relatief lage vermogensinstellingen, waardoor thermische schade aan omliggende weefsels wordt verminderd. Aanzienlijke vermindering van postoperatieve pijn en bijwerkingen helpt om een ​​hogere patiënttevredenheid te bereiken die 1470nm-lasers promoot als het universele alternatief voor conventionele 810 / 980nm-lasers. Bovendien heeft het een zeer goed effect op de bloedstolling.

Bevestigd door klinische statistieken, het aanbevolen vermogensbereik van 1470 nm van 5 tot 10 watt. Bij instellingen van minder dan 12 watt kunnen weefselnecrose en -schade onder controle worden gehouden, daarom is 1470 nm 12 watt een veiligere en goedkopere configuratie.

S1 K12 is meer dan alleen een laserapparaat, we zullen het u presenteren in de vorm van een compleet EVLT-chirurgisch systeem! Inclusief PIOON's eigen professionele Bare / Radial-vezels, laserveilige voetschakelaar, laserveiligheidsbril, EVLT-specifieke kit, evenals ingebouwde EVLT-protocollen, case-referentievideo's. Bewaar de volledige professionaliteit van uw praktijk!


KENMERKEN
Toepassingen flebologie
Versterkende middelgrote diode
Ergonomisch tafelblad
Pulsduur microseconde
Golflengte 1470 nm

Website:
Pioon Laser Laser
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:20-02-2021
Gezien:423
Naam:pioon laser
Telefoon:862781783687
Woonplaats:3rd Floor, Zhiye Building, Great Wall Innovative Science Park,Wuhan
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:03-02-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact