Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

zakelijke inkoop nicotine zakjes

Wanneer je nog niet bekend bent met nicotinezakjes kan het wat overweldigend aanvoelen als je voor het eerst nicotine- zakjes/pouches gaat inkopen. Er zijn ontzettend veel verschillende merken, en binnen deze merken heb je dan ook nog eens keuzes te maken. Hoe hoog moet het nicotinegehalte zijn? Welke smaak kies je? Of wil je misschien de pouches zonder nicotine proberen? Wij hebben de beste merken voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet waar je voor moet kiezen.

Top drie beste merken
Het is moeilijk een top drie te maken want iedereen heeft andere voorkeuren. Maar kijken we naar het assortiment, de smaken en de sterktes, dan komen onderstaande merken toch wel hoog bovenaan te staan. Dat betekent uiteraard niet dat andere merken slecht zijn, want ook die hebben zo hun voordelen en unieke smaken.

LYFT
LYFT is één van de bekendste merken als het gaat om nicotinezakjes, en dat is uiteraard niet zonder reden. Ze hebben een erg uitgebreid aanbod met verschillende opties, waardoor een groot publiek hiervan kan genieten. Ook de kwaliteit is belangrijk, en dat zit bij dit merk ook zeker goed.

Killa
Vooral jongeren kiezen vaak voor de producten van Killa. Dit komt door de intensiteit van het merk, maar ook het uiterlijk van de producten. Over het algemeen is het nicotinegehalte van deze pouches wat hoger dan bij anderen, wat zorgt voor een intense ervaring en een echte nicotinekick. Voeg dit toe aan de verschillende smaken en de relatief lage prijs, en je hebt succes.

ZYN
Innovatie is belangrijk bij ZYN, en daarom vind je dan ook verschillende heerlijke smakencombinaties bij dit merk. Je zou in principe elke keer een nieuwe smaak kunnen proberen, want er is keuze genoeg. Wat dit merk ook uniek maakt, is dat zij een miniformaat pouches hebben. Deze zorgt voor een extra soepele pasvorm tussen je bovenlip en tandvlees.


Boezembocht 19 (Geen bezoekadres)
3034 KA Rotterdam

info@ngpouches.com

OPENINGSTIJDEN.
Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00


Website:
pouchesng
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:02-05-2021
Gezien:388
Naam:d
Telefoon:0687222961
Woonplaats:rotterdam
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:02-05-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact