Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

METABLACK GW501516 CARDARINE

WAT IS METABLACK CARDARINE
Metablack Cardarine of GW501516 is een SARM die een directe invloed heeft op uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen.

Cardarine is een PPAR-agonist die een aantal zeer gunstige effecten heeft voor atleten.

Het heeft een dramatisch effect op het cardiovasculaire uithoudingsvermogen, waardoor je meer energie krijgt en je door trainingsplateaus kunt pushen, wat leidt tot meer output in de sportschool.

Om die reden betekent meer energie en uithoudingsvermogen dat er meer calorie├źn worden verbrand, dus het verbrandt ook vet.

De hersteltijd wordt merkbaar verkort, wat betekent dat u de intensiteit en duur van uw trainingen kunt verhogen.

Door de verdeling van voedingsstoffen in uw lichaam te verbeteren en de opname van glucose in het skeletspierweefsel te verhogen, verbrandt u vet door de stimulatie van vetzuuroxidatie, terwijl u het gezonde HDL en cholesterol verhoogt en het slechte LDL-cholesterol verlaagt.

Metablack Cardarine werkt veel als groeihormoon dat de vorming van pro-inflammatoire markers in weefsel reguleert en de activiteit van de genen die betrokken zijn bij lip genese, de metabolische vetvorming, vermindert.

Omdat het niet-hormonaal is, zal het de natuurlijke testosteronproductie van het lichaam niet onderdrukken, waardoor Cardarine perfect is voor gebruik met PCT tijdens de overbrugging tussen cycli.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Verhoog energie
Verbeter het uithoudingsvermogen
Herstel verbeteren
Verbrand lichaamsvet

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
(geen afhaal/verkoop punt)

(+31)020 244 1529

KVK: 34224312

BTW: NL002104409B30

Website:
ripped8
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 47,00
Datum:04-05-2021
Gezien:304
Naam:beast mode
Telefoon:0202441529
Woonplaats:amsterdam
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:12-04-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact