Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

148 Morcem Elastic PM 6 kg gris (grijs)

148 Morcem Elastic is een gepigmenteerde, alifatische lak die UVA-stabiel en zeer elastisch is. De varnish wordt koud aangebracht en gedroogd, en wordt gebruikt om polyurethaanmembraan te beschermen. De bescherming hiervan is effectief, vooral wanner het een donkere afwerking krijgt.

Het product is eenvoudig aan te brengen, heeft een stabiele kleur en een glanzende afwerking welke eenvoudig schoon te maken is. 148 Morcem Elastic vergeelt niet, is waterafstotend en bestand tegen vorst. Ook behoudt het product al zijn mechanische eigenschappen bij temperaturen tussen de -30 tot maar liefst 90 graden. Ook werkt het product als afwerkvernis bij het waterdicht maken van verschillende afdekkingen.


Afhaaladres Ringvaartweg 4-1 1948 PE Beverwijk
Mobiel 06 - 209 22 937
E-mail info@rbmb.nl

Website:
rbmb
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 69,00
Datum:01-06-2021
Gezien:1448
Naam:rbmb
Telefoon:0620922937
Woonplaats:beverwijk
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:26-05-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact