Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Excel G-logic

Omschrijving: Bekend met de Excel G-Lite Pro? De Excel G-Logic is hier een perfecte aanvulling op. De rolstoel is zeer licht van gewicht (minder dan 12 kg!) en super handig om mee te nemen dankzij de neerklapbare rug, afneembare voetsteunen, afneembare wielen, afneembare bekleding en opklapbaar frame.

Het unieke aan de G-Logic is dat deze samen te stellen is door middel van drie verschillende framekleuren en vier verschillende zit- en rugbekledingsetjes. Framekleuren: zwart, zilver en wit en met Bekledingskleuren: blauw-zwart, rood-zwart, oranje-zwart en bruin-zwart.

Kenmerken:

De Excel G-Logic wordt altijd compleet geleverd. Dit betekent dat het niet mogelijk is om de rolstoel zonder zit / rugbekleding te bestellen. Wel is het mogelijk om extra zit / rugbekleding setjes te bestellen. Het bestellen van extra zit / rugbekleding setjes kan tegen een meerprijs van € 99,00 inclusief BTW, per zit / rugbekledingset.

De Excel G-Logic is voorzien van lichtgewicht achterwielen met een nieuwe generatie polyurethaan lekvrije banden. Dit betekent een lagere rolweerstand en hierdoor rijdt de G-Logic een stuk lichter. Die wielen zijn tevens afneembaar. Tevens is de G-Logic extra comfortabel dankzij de zithoek van 4 graden.

Bij het design van de G-Logic komt oog voor detail zeker naar voren. Zo zijn de armsteunen van de G-Logic in hoogte verstelbaar. Dit is handig als de G-Logic aan tafel moet worden gereden. De rugleuning is half neerklapbaar, wat niet alleen handig is bij het meenemen maar ook als er bij de inzittende een jas aan of uit moet worden getrokken.

Specificaties: Zitbreedte: 40, 45 en 50 cm Zitdiepte: 42 cm Zithoogte: 54 cm Rughoogte: 42 cm Kleuren: Framekleur: zilver, wit en zwart. Bekleding kleur: oranje-zwart, blauw-zwart, rood-zwart en bruin-zwart. Gebruikersgewicht: 113 kg Totaal gewicht: 11,5 kg Totale lengte: 108 cm incl voetsteunen Totale breedte: zitbreedte + 20 cm Totale hoogte: 95 cm incl. duwhandvatten



Adres:Kerkdijk 44, 4927 RB, Hooge Zwaluwe
Telefoon:06 - 53 27 60 30
KVK:58737308
Email:info@techzorg.nl


Website:
techzorg
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 369,00
Datum:29-06-2021
Gezien:1256
Naam:techzorg
Telefoon:0653276030
Woonplaats:hooge zwaluwe
Provincie:Noord-Brabant
Actief vanaf:02-05-2021
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact