Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Prachtige pure gefokte havanezer pups

Onze twee geliefde Havanezer, Fido & Grace, heeft onlangs 3 mooie, sterke, gezonde en levendige pups van de wereld verwelkomd. Een resultaat van een liefhebbende, speciale band tussen de ouders, we hebben de pups elke gelegenheid gegeven om hun volledige potentieel te bereiken en vereisen nu nieuwe, toegewijde ouders om hen te helpen hun reizen in voor altijd huizen te voltooien.
Havanezen zijn briljante familiehonden; schattig, hypo-allergeen, intelligent en stevig ondanks hun kleine gestalte. FIDO & GRACE zijn beide uitstekende lineage, KC geregistreerd en KC / BVA Eye getest. Zoete, schattige, nieuwsgierige honden, zeer intelligent, vol met karakter en in grote gezondheid, beide zijn beschikbaar om naast de pups, 1 meisje en 2 jongens, allemaal prachtig, prachtig, speels en energiek!
WhatsApp ..... + 32460211642
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Vaste prijs.
Prijs:€ 350,00
Datum:12-08-2021
Gezien:469
Naam:1
Telefoon:+32460211642
Woonplaats:ghent
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:12-08-2021© 2023 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact