Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Neuscorrectie Turkije bij Esteworld

Een neus correctie ook wel Rhinoplasty genoemd is één van de meest uitgevoerde operaties in de Esteworld Kliniek. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neustip en neusvleugels aanpassen, zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit.

Een afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot benauwdheidsklachten en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex. Wij merken dat cliënten die een neuscorrectie willen ondergaan al vaak jaren lange ademhalingsproblemen of psychische klachten ervaren.

Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn. Gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De neuscorrecties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in neus- en gelaatscorrecties.

Voor meer informatie: https://www.plastischechirurgie-turkije.nl/neuscorrectie-turkije


Website:
Neuscorrectie Turkije bij Esteworld
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:01-01-2022
Gezien:579
Naam:1
Telefoon:0302271761
Woonplaats:IJsselstein
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:09-12-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact