Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Prachtige vakantiebungalows en chalets te huur op

Gezellig en comfortabel ingerichte stenen bungalows en houten chalets op Bungalowpark Het Verscholen Dorp te Harderwijk.
Geschikt voor 2 tot 8 personen. Comfortabel ingericht: woonkamer met openhaard, zit- en eethoek, open keuken met magnetron, drie slaapkamers, badkamer met bad/douche, toilet, vloerverwarming, TV, overdekt terras en tuinmeubilair. Parkeerplaats voor één auto naast de bungalow en een zonnige ligging op het zuiden met veel privacy en rust.

De faciliteiten op Bungalowpark Het Verscholen Dorp zijn een verwarmd buitenzwembad voorzien van ligbedden, peuterbad, tennisbaan, speeltuin, wasserette en receptie met fietsverhuur. Het park is het gehele jaar geopend.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp is de perfecte locatie voor een fietsvakantie, wandelvakantie of voor een vakantie met familie en vrienden, waar gezelligheid voorop staat. Het bungalowpark beschikt over fietsverhuur. Vanwege de centrale ligging midden in Nederland is Het Verscholen Dorp de perfecte basis voor tal van uitstapjes door het hele land. Op een kleine afstand vind je bijvoorbeeld het Veluwemeer, Het Dolfinarium, Walibi Holland en het bruisende centrum van Harderwijk.

P.S. Kijk ook eens op onze website naar de buitenkansjes, wellicht zit er iets voor je tussen: www.verscholendorp.com


Website:
Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:20-05-2022
Gezien:593
Naam:Het Verscholen Dorp
Telefoon:
Woonplaats:Harderwijk
Provincie:Gelderland
Actief vanaf:27-11-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact