Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Rederij in Amsterdam - Floating Amsterdam

Floating Amsterdam vaart elke dag door de grachten van Amsterdam. Waarom? We willen op een vernieuwende, originele en vooral heel gezellige manier een "onvergetelijke rondvaart" aanbieden zodat iedereen kan (her)ontdekken hoe mooi de Nederlandse hoofdstad is.

Wij hebben niet alleen een hart voor boten en varen, maar vooral voor Amsterdam. Kwaliteit, luxe en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel, net als duurzaamheid. Daarom zijn al onze boten 100% elektrisch. Drijvend Amsterdam betekent een unieke ervaring: een rondvaart door Amsterdam die je bij blijft!

Bent u op zoek naar een rondvaart door Amsterdam? Kies voor Floating Amsterdam!


Website:
Rederij in Amsterdam
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:23-03-2023
Gezien:1360
Naam:Floating Amsterdam
Telefoon:+31 20 2618999
Woonplaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:08-10-2022
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact