Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

FM Parfum Hanneke www.parfum-hanneke.nl

Wat is Federico Mahora parfum precies?
FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje. Het flesje is misschien wat simpeler, maar de prijs is een stuk lager en er zit meer parfum in het flesje (meer geurconcentraat). FM Parfum Hanneke is uw online adres voor de meest exclusieve parfum. Meer informatie over de FM parfums leest u op pagina 34 van onze shop! Wilt u een product snel zoeken doe dit dan dmv onze zoek functie. Hoe weet u nu welke geur uw favoriet is?

Vraag ons eventueel naar onze parfum lijsten info@parfum-hanneke.nl

Door middel van Tikkie kunt u ook heel gemakkelijk betalen aan ons! Iedere week nieuwe aanbiedingen op onze website staan van fm www.parfum-hanneke.nl wilt u bestellen ga dan naar onze shop en plaats hier meteen uw bestelling!

Website:
FM Parfum Hanneke
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 24,23
Datum:09-06-2023
Gezien:817
Naam:Hanneke
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact