Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

www.parfum-hanneke.nl

shop online sale pagina 5 make up van oriflame

Een limited edition gezichtsmasker met een hydraterende en verzachtende formule, verrijkt met antioxidanten uit cacaoboter die de droge winterhuid helpen beschermen.
Samengesteld met 95% natuurlijke ingrediƫnten
Hydrateert en verzacht de droge winterhuid
Verrijkt met antioxidanten uit cacaoboter
Omschrijving

Til je huidverzorging deze winter naar een hoger niveau met ons limited edition gezichtsmasker van Love Nature. De hydraterende, verzachtende formule is verrijkt met antioxidanten uit cacaoboter die de droge winterhuid helpen beschermen. De chocoladeformule bevat 95% aan natuurlijke ingrediƫnten en is dermatologisch getest. Geschikt voor alle huidtypes.

www.parfum-hanneke.nl

Website:
www.parfum-hanneke.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 8,49
Datum:26-01-2024
Gezien:75
Naam:Hanneke
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact