Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Een heerlijke vakantie op de prachtige Veluwe!

Geniet van een zorgeloos en aangenaam verblijf in een van onze mooie bungalows of knusse chalets op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk, centraal gelegen op de Veluwe!

Alle bungalows zijn standaard voorzien van een sfeervolle en eigentijdse inrichting en hebben een gezellige woonkamer met tv, open haard en vloerverwarming. Er is een gezellige zit- en eethoek, een volledig ingerichte open keuken, drie slaapkamers met dekbedden, een badkamer met bad/douche, toilet, overdekt terras op het zuiden met tuinmeubilair, privacy en rust. De rookvrije bungalows, geschikt voor 2 tot 6 personen, hebben GRATIS wifi internet.

Naast het feit dat ons park dicht bij goede vervoersverbindingen ligt, kun je als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp je auto direct naast de bungalow parkeren. Ook kun je van mei t/m september gratis gebruik maken van ons verwarmde buitenzwembad met ligstoelen, een kinderbad en speeltuin voor de kleintjes en een all-weather tennisbaan. Tegen betaling is er een wasserette en een receptie met fietsverhuur.

P.S. Kijk eens op onze website voor onze speciale aanbiedingen en kortingen, misschien zit er wel iets passends voor je tussen!
https://www.verscholendorp.com/accommodaties

Bekijk ook onze YouTube video voor een leuke indruk van ons park!
https://www.youtube.com/watch?v=A8Mcr7o15-Y

Website:
verscholendorp.com
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:02-02-2024
Gezien:527
Naam:Het Verscholen Dorp
Telefoon:
Woonplaats:Harderwijk
Provincie:Gelderland
Actief vanaf:27-11-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact