Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

www.parfum-hanneke.nl

shop online www.parfum-hanneke.nl Verwen je handen met het beste uit de natuur! Van lichte tot rijke en crèmige texturen met bewezen langdurige hydratatie. Trakteer jezelf op deze biologische extracten van huidliefhebbende ingrediënten en de heerlijke geuren uit de natuur. Verantwoord ontwikkeld met een verpakking van gerecycled plastic, zodat jij optimaal kunt genieten van je verzorging en je impact op het milieu kunt verlagen. Verrijk je verzorgingsroutine met de goedheid van de natuur!
48 uur hydratatie
Samengesteld met biologische kokosolie
97% natuurlijke ingrediënten

Dmv de link zelf bestellen bij oriflame u betaald dmv Ideal aan Oriflame zelf dan, bij deze de link

https://nl.oriflame.com/products/product?code=41338&store=hannekebesselingtelman

Omschrijving
Natuurlijke voeding

Laat de goedheid van de natuur je dorstige handen voeden en kalmeren met rijke, crèmige texturen. Verrijkt met biologische kokosolie om je huid de hele dag te hydrateren en beschermen. Superverzorgende mix voedt de droge huid en laat een beschermend laagje achter op de huid. De rijke textuur houdt 48 uur lang aan, met een onweerstaanbare kokosgeur. Met 97% natuurlijke ingrediënten en een tube gemaakt van 43% gerecycled plastic.

Website:
www.parfum-hanneke.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 12,00
Datum:10-02-2024
Gezien:613
Naam:Hanneke
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact